Kedves Érdeklődő!


Itt az ismertető oldalon kellene felsorolnunk, hogy milyen régóta vagyunk elkötelezve a fotózás iránt, hogy mennyire kiváló szaktanfolyamokat illetve iskolákat végeztünk, hogy professzionális felszereléssel dolgozunk.

Ezek is lehetnek szempontok egy esemény fotósának kiválasztásakor, azonban ami miatt nem a résztvevők által készített képekre hagyatkozol az valószínűleg az, hogy egy átfogó, rendezvény hangulatát, érdekességét, izgalmát visszaadó, a fontos pillanatokat dokumentáló, kiváló minőségű fotósorozathoz juss. Reméljük, hogy fotóink meggyőznek arról, hogy nálunk olyan anyagot kaphatsz, ami kielégíti a fenti követelményeket!


A fotózásról a lehető legnagyobb részletességgel egyeztetünk Veled, amely segíti, hogy a fotók megtekintése a későbbiekben is tökéletesen idézze vissza a felejthetetlen és elfelejthető pillanatokat egyaránt.Miben segíthetünk?


Fotóztunk épületeket, sporteseményeket, rendezvényeket, esküvőt, tájat, állatokat, tárgyakat. Készítettünk portfóliót, "mosoly albumot", étlapot, brossúrát, prospektust. Termékfótót, werkfotó-, cégbemutató fotósorozatot és videót is csináltunk.

Amiben igazán jók vagyunk, és talán mondhatjuk, hogy a fő profilunk, az a rendezvény és esemény fotózás, valamint a portré és portfólio készítés.


Portré fotózás


Egy kép többet mond ezer szónál


Szavak helyett beszéljenek a képek. Az alábbiakban következzen néhány kép, mely különösen kedves nekünk, Reméljük tetszeni fognak!